A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Thursday, October 1, 2009

To do or not to do.

Gua sedang bergelumang dengan sakit kepala yang menyerang sejak kerja siang tadi. Hujan kat luar, tapi haram nak rasa sejuk kat sini. Gua jadi emo seharian. Semua serba tak kena. Sakit hati tak tentu pasal. Nasib baik takde siapa yang gua marah.

All of sudden, perkataan I QUIT mula bergema dalam kepala. The last time menda tu jadi, gua ikut kata hati, dan gua buat, dan selesai dengan cepat. Barangkali gua perlu duduk dan fikir dulu. Ye gua tengah depress ni! So not cool. Celaka, tang buat keputusan la yang buat gua depress. Oh well, tu la gunanya ada otak. Gua kena ada steady job nih. Bukan nak main-main sial.


Berdenyut teruk dah kepala ni. Hmfghh~

2 comments:

Contramen said...

lu mcm period jek..

The A said...

ughhhh depress sial.

Related Posts with Thumbnails