A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Sunday, March 27, 2011

Blog ni memang untuk show off pasal harta dan segala.Bitch.

Rilek la derrr. Ramai je bitches buat blog diorang untuk tayang menda-menda diorang tu beli (atau kikis,samada duit family atau boyfie +____+), gua ingat gua pun nak buat ah kahkah!


Darkthrone Watch

[sebenarnya gua dah 4 tahun takde jam tangan jadi sesuai sangat la beli seutas jam tangan yang baru.]


Eluveitie Evocation 1 tee


Borknagar Universal tee

I memang kaya dan mampu, dan I pasti you pun tak mampu memilik harta meredak seumpama ini *tangan di dada, mata pandang ke atas*. Tihtihtih.

post-script: sebenarnya duk tunggu je barang-barang ni sampai,sebab semalam gua dah bayar deposit dah.Eeee syioknyewwww~ Bitch gila post menda-menda camni.

1 comment:

Related Posts with Thumbnails