A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Saturday, October 16, 2010

Macam harammm

-Bila gua duduk termenung, tangan mesti gatal nak usap dagu. End up most of the time janggut 3,4 helai gugur.

-Bila gua drive, kelajuan takkan lebih 60 km/h, tapi mulut gua akan mencarut lagi laju dari Gattling Gun. Pemandu KL macam sial.

-Bila gua duduk termenung dalam toilet dealing with the er..dumping session, gua kena pegang buku dan baca. Sebab tu gua pandai hahah. Gua baca di mana-mana saja.Novel cinta paling cun baca dalam jamban sebab they help to ease the bowel movement. Jangan tanya, gua pun takleh nak jawab.

-Bila gua tengok perempuan busty in real life,gua jadi takut . Total distraction, buat tangan berpeluh.

-Bila gua pergi kafe NSTP gua suka rembat tisu diorang banyak-banyak, sebab diorang suka charge harga food mahal. Padan muka!

-Bila gua makan western food (chicken chop for instance), gua pakai garpu kat tangan kanan, pisau kat tangan kiri. Apa? Gua Melayu ah!

-Bila minum air, gua buang straw sebab rasa tak puas minum.

-Bila gua berada dalam keadaan tekanan yang extereme (terlampau sedih atau gembira), gua pasang lagu yang kadang-kadang orang yang kenal gua rasa jengkel...macam lagu George Michael atau pun ...M2M. Ok pe.

-Bila gua tengok budak-budak yang spoilt, gua rasa baran. Hidup ni tak adil. Satu hari nanti gua nak mandulkan semua spoilt brat, padan muka. Pakai duit mak bapak pun nak angkuh ke?

-Bila gua jalan-jalan (tak kira pergi kerja atau saja jalan), fikiran gua melayang-layang fikir menda lain. Selalunya pikir pasal diri sendiri dan perancangan masa depan.

-Bila gua berfikir nak buat keputusan, gua amik masa yang lama nak fikir. Tak lama, dalam 2,3 hari camtu. Kehkeh. Selalunya within that time frame gua akan banyak termenung.

-Bila gua buat keputusan, gua pantang orang cuba pertikai. Skang ni gua jadi anjing ke sampai nak ada orang bautkan keputusan.

-Bila gua...ahh gua nak tido ah!

2 comments:

R.S. Iskandar said...

ko ok ke beb?
jangan lupa SNSD tu. cian CSY 24.

A, is for Anomaly said...

ok ahh.tak abes2 SNSD.poster diorang aku duk peram aje nih.

Related Posts with Thumbnails