A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Sunday, December 5, 2010

Nightsky

Gua rasa agak down all of sudden. Kejap lagi gua nak jalan sorang-sorang dan berfikir, the usual thing I always do. Gua dapat ketenangan tiap kali berjalan dalam gelap sambil tengok bangunan KL bercahaya di waktu malam.Entah kenapa lepas tu macam lega. Living a mediocre life, di mana orang sekeliling tak berapa pedulikan gua, kadang-kadang buat gua rasa beri kekuatan gua untuk jadi diri sendiri. Bebas dari prejudis orang lain, bebas dari pandangan skeptikal orang lain. Barangkali ini ke freedom yang gua selalu nak?Ah gua nak keluar ah.


2 comments:

Rocco Brancaleone said...

Ko layan bohren kot. kenalah dengan Black City Skyline tu hahaha~

A, is for Anomaly said...

salah!aku pasang mount fuji doomjazz!fwoooooooooooooommphh!

Related Posts with Thumbnails