A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Monday, April 13, 2009

Of rain and metalheads

Takde yang lebih menggembirakan selain kau dah selesaikan kerja-kerja kau dan lepak bersama kawan-kawan lepas tu. Sejurus selesai final project adv campaign tadi, aku tros pi makan dengan Kamil beserta Contramen kat Santai. Bila para metalheads dah lepak sesama, apa benda lagi keluar kalau bukan pasal music aje memanjang. Dari perihal Rotting Christ nak ke sini, Children of Bodom yang mungkin akan ke sini somewhere in this year gak sampai la ke ura-ura Dimmu Borgir nak ke Singapore. Haha. Tadahal la wei. Aku cuba menikmati saat-saat terakhir aku dengan kawan-kawan kat Shah Alam ni, probably lepas ni dah akan jarang jumpa. Men mungkin akan balik ke utara, Si Kamil maybe akan di sini saja. Aku balik KL sudah ah ya dok.

By the way, it worked. Bila aku start hisap rokok gulung sendiri tah-pe-kenama tuh, aku jarang sikit la hisap rokok. Sebabnya, aku malas haha. Finally, kemalasan tu ada kebaikan gak lol.

Tadi hujan dari petang sampai ke tengah malam. Aku teringat kenangan lama, but somehow, perlahan-lahan ia terhakis. For good. Finally.

2 comments:

Contramen said...

gua mungkin akan stay sini..
kita maseh boleh jamming lagu Brain Dead tajok The 7th Wind tu..

hehe.. gua skit lagi..
ni dok menambah apa yg kurang..
last semester..
yahhh aku dh boring!!!
gua mahu $$$$$$$$$$$$$$...

The A said...

ahaha 7th wind ja?lol.


gua sebenarnya tak nampak lagi future gua siol.haih lu ngan kamil la selalu isi kesunyian gua ni agagagaga!agak gay di situ.

Related Posts with Thumbnails