A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Tuesday, August 25, 2009

TIR death do us apart ( no pun intended)


8 pagi camtu ah, pagi tadi

*phone bunyik, tone Sepultura 'Refuse/Resist',ewahhh*

Gua agak angin la pagi camni sedap tido aje kutu nak call. Lagi-lagi kalau salah nombor, nak aje gua sumpah jadi ulat bulu.

Gua: Aaa halo!

orang-tak-diketahui-siapa: hello boleh cakap dengan Dato' Amin?

Gua: Aaaa dato'?Errr, ya speaking, what's the matter?

Gua pun tah apa gila pi layan mamat ni haha.

orang-tak-diketahui-siapa: Saya dari Pos Malaysia. Ni ada package untuk Dato' ni tapi tak lengkap lah. Boleh Dato' beri alamat lengkap Dato'?

Gua: Ohh senang aje. Alamat saya blablabla.

orang-tak-diketahui-siapa: Terima kasih Dato'! *hang up*

Gua terkebil kejap, ni motherfucker mana nak scam gua ni? Yang gua pun laju menderu bagi alamat apasal? Paling penting, apasal dia panggil gua Dato'? Kahkahkah! Nampak sangat nak pekena gua pagi-pagi. Tolol. Terus gua sambung tido. Konon nak simpan tenaga sebelum gerak pi kerja.







Balik aje dari KLCC petang tadi, gua perasan ada parcel untuk gua kat meja makan. Hek eleh, patut ah mamat pagi tadi panggil gua Dato'! Kat parcel tu tulis nama gua Dato' *somethingsomething*. Lol! Tapi gua dah boleh agak isi dalam parcel tu menda. Shirt TIR gua!Arghhhhhhhhhhh finally sampai gak! So despite ari ni gua penat dan balik lambat sebab overtime, gua sempat sengih barang seminit dua sebab baju gua dah sampai! Nanti foto gua upload! Ngeeeeeeeeee!

p/s: Okay gua dah update, gua letak je ah foto yang gua sempat amik.

6 comments:

Contramen said...

hah..
adeiii raya ni wa mau pakai infectious maggots punya t-shirt la ini macam..

The A said...

kahkah lu bukan dah ada ke maggots punya shirt?

Contramen said...

wa mau 1 lg..
itu hr2 pakai..
yg diorg wat ni design lama..
guna ilustrasi artis pujaan gua iaitu HR Gigger..

The A said...

ni yg mana satu?kasi tunjuk ah.

The Rhymeweaver said...

poyo la lu mati ah

*aku dah tinggalkan insult dah

The A said...

amboi mak oi.kasarnya awak che'gu azam.

Related Posts with Thumbnails