A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Wednesday, December 17, 2008

Hurghhh!

Aku emo sangat ke ah? Entah ah doh. Aku dah jadi cam a totally different person sejak dua bulan kebelakangan ni. Kadang-kadang aku hairan. Tapi kadang-kadang aku buat tak tahu aje.

Kalau layan sangat perasaan ni kang, macam-macam benda tak jalan.

Aku perlu berubah lah.



Betul ni.


Sedikit keyakinan. Yeah.


Malam kang ada audition, shit. Aku praktis pun kelam kabut lagi.



p/s: 

Kalau diberikan satu permintaan untuk dikabulkan, apa kamu mahu?

"Saya nak amoi saya balik boleh? Boleh tak wei?"

.
.
.
.
.
Emo lagi. Haih.

2 comments:

The Rhymeweaver said...

kat sekolah dulu kan org penah cakap kat ko (aku pun ada skali masa tu) yg ko susah nak kuar dari satu2 emosi tu kalau dah terjebak (or something to that effect). pasalnya masa tu ko hangin apa ntah dgn some ELS event pastu sumer org kena tempias. tu ah bro apa yg aku terfikir masa baca post ni.

ko audition apa? One in a Million ka?

The A said...

yeah,aku suka amik something too serious ke ah?lol.

haha ELS evet tu? Kan hampir fucked up ngan Si Ustazah Hayek tu, pastu ngan SI Razlin postpone ELS night for another 1 week. Gila kau masa tu memang berabis usaha sial. Aku tengok budak-budak form 5 pun kasi support bagai nak rak, well tak elok kan let people down? anyway, aku nak bitau something ah. Tahun tu duit ELS memang aku keringkan bawak pergi ELS punya event.Bwahahaha! Yeah,aku rasa event tu agak berjaya lah.

audition drummer la son. Ada orang panggil aku testing main.So aku pergi aje ah.

Related Posts with Thumbnails