A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Wednesday, September 30, 2009

Arghhhhhhh Pervert!

Gua ingat lagi, there was one time gua kat klinik dekat area rumah gua ni. Obviously memang demam lah time tu (apa gila nak lepak klinik saja-saja kan?). So, dalam duk menunggu giliran tu (sambil dalam hati duk maki-maki kenapa ah demam etc), gua jeling-jeling ah tengok tv. Ada la berapa orang lagi pun tengah tunggu turn nak jumpa doc kan kan kan. Sekali tv tu duk tayang video clip The DEY, ala yang lagu Give You the World tu (yang clearly rip off..errr maksud gua, sampled melodi dari lagu Fantasy oleh Earth, Wind and Fire). Pfttt tak best langsung. Bagi gua, crap, dan layak kena hina aje. Anywayyyyyyyy, dalam gua duk jeling-jeling tu gua terperasan mamat Indon sebelah gua duk cakap sorang-sorang komen pasal video tu. Gua yakin dia mamat Indon (ha ah gua purposely eja sebagai Indon, sebab gua memang anti diorang pbhttt!) sebab:

- dia berbau keretek
- kulit dia coklat berminyak
- misai lain macam tebal
- gaya bahasa dia sungguh..Indon

Okay, fuck that. Gua takde masa nak fikir time tu sebab kepala duk berdenyut. Yang buat gua rasa mual, menyampah dan segala macam kata-kata maki berkumpul kat benak adalah; komen-komen dia yang berbau pervert dan menggelikan. Dude, perlu ke lu cakap kuat-kuat? Cakap sorang-sorang pulak tu!

"Wahhh badannya cantik sekali"

"Wah kalau aku dapat *****nya tentu sedap ni"

"Ha kangkang lagi, aku mau tengok *****nya"

Gua jadi macam wtf sial! Total uber pervert! Fuck you immigrant. Fuck! Gua yang dengar, gua yang jadi malu. Even kalau lu stim pun tengok video clip bodoh tu, keep it to yourself la, you fucking fuck! Tak payah nak beritau satu klinik yang lu nak bang minah dalam video tu, eiiiiiiiiii~

I guess some people can't keep their mouth shut, when it comes to expressing their uhhh fantasy?

2 comments:

The Rhymeweaver said...

hi abang amin. lama dah i tak singgah sini awww. lol anti-TKI ya pak?

The A said...

hi che gu!lol!

Related Posts with Thumbnails