A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Wednesday, September 9, 2009

I

Lu orang pernah rasa tak, satu perasaan ni.

Yang mana lu orang benci gila (by that benci yang teramat bila mana dengar nama aje lu akan cakap 'ah fuck off!') dengan seseorang tapi deep down inside lu orang sebenarnya masih nak amik berat, masih nak amik tau, dan paling celaka sekali, masih ada rasa peduli dan prihatin pasal this particular person. Lu orang selalu wonder apa yang berlaku kat pihak sana, and so on so on so on lah. Dekat mulut lu maki carut hina tapi kat dalam tu lu still jugak cakap 'aww cemana la dia agaknya'. Apa ke pussy jadi camtu?

Amacam, ada rasa beban tak?

Anyway, dalam perkembangan lain, kekasih hati (err I rather call it kekasih kaki) gua dah sampai, gila tak tido malam gua tengok dia. Eeeeeeeeeee comelnya. Geram rasa nak pijak-pijak aje (memang dia untuk dipijak pun). Gua harap dengan kehadiran dia lepas ni gua boleh jadi sehebat Tony Laureano atau sapa-sapa yang sekategori cam dia ah. Amacam? Nanti gua post foto dia ok!

9 comments:

Anfaal Dhiyana said...

baguih la no klau macam tu.ada hati budi lagi oghang dok cakap.tengok macam aku ni langsung tak pedulik dah pasai orang yang aku dok benci2 dan dok kata2.haha.

The A said...

entah la bebbbbbbbbbbbbb.orang duku kutuk aku jiwa jelly la,kuntum la,aku terimaaaaaaaaa aje.

wei next week mau pi mana?

Anfaal Dhiyana said...

Haha.jap jap.jiwa jelly????hahahahahahahahaahah...first time aku dengar dan sangat mengancam lah ayat tu!haha.

Minggu depan pi jalan2.nanti aku kasitau. XD

The A said...

speaking of jelly,ummm i like jelly ummmmm ummm.

Anfaal Dhiyana said...

Aku pun suka jelly.Lagi2 kalau kaler merah.haha. :D

Kamel said...

haha. tony laureano konon

The A said...

tu cam jelly kenduri aje wei.

ya tony laureano,sebab dia boroi cam aku.

The Rhymeweaver said...

dude Aristotle ckp the opposite of love is not hate, it's indifference. kalau ko benci kat sesorg tapi still amik tahu hal dia tu bkn benci nama dia. haha poyo ke quote pakcik Aris.

The A said...

eiii tolong elaborate sikit,che'gu.dude wish you were here mannn, duduk borak ngan ko memang selalu terisi sialll.yagetwhatimean?

ya tolong elaborate maksud indifference tu pls, serta point2 ko. heh.

Related Posts with Thumbnails