A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Wednesday, November 26, 2008

A middle finger for yuh!

Aku berasa kurang seronok beberapa hari ni lah. Gila tak best. Rasa macam hidung kena korek 24 jam berterusan tanpa henti. Well, lebih kurang macam tu lah.

Ceritanya macam ini. Tak lama dahulu, uh boleh kata few years back. Aku ada confess kat sorang perempuan yang aku minat kat dia (konon). Actually aku pun tak tahu la pesal,sebab aku pun sebenarnya bukan ada feeling kat dia pun. Maybe masa tu hormon tengah duk meradang (raging hormon kan?), so dengan penuh selamba aje aku cakap. Apa jadi? Kena reject dowh. Tapi tadahal lah. Aku just tanya pesal reject aku nih? Jawapannya senang aje, dia kata dia tadak dara la pelancau semua lah. Aku simpati jugak le dengar kan, tapi aku tak rasa tu jawapan kukuh, dan aku syak ada sesuatu yang lebih besar di sebalik alasan tu. Tapi aku kan bodoh, ada pulak aku rasa berkobar-kobar nak siasat plak kan kan?Bedebah sungguh. Tak lama lepas tu, lebih kurang seminggu pastu, aku saja ah sms si perempuan tu, cakap aku still minat le pelancau (padahal saja test,bodoh sial aih). Tau tau aje aku dapat call dari nombor aku tak kenal. Tah sapa tah. Dah le aku tengah duk makan time tu. Maka dengan tenang aku jawab ah, budget ada member yang baru tukar nombor kot.

"Helo, ni ***** ke?" tanya suara di hujung talian.
"Aaa bercakap ni.Ada apa?"
"Kau kenal *****(nama si perempuan tu)" tanya si pemanggil.
"Aa kenal.Pesal ah?" jawab aku sambil duk kunyah chicken chop.
"Aku nak kau jauhkan diri daripada dia" nada dah jadi serius.
"Hah?Pesal lak?Ni sapa?Kau sapa weh?" Aku terus blah dari meja dan jalan ke corner, bising sangat time tu.
"Aku tunang dia. Kau faham?Skang aku nak kau jauhkan diri dari dia ok?" Babi sial,aku rasa cam kena panah petir sambil kena pancung serentak.
"Uhh I see. Ok Ok boleh. Sorry" Terketar-ketar aku pastu.

Pejadah? Kimek, aku dah jadi cam lelaki jalang ke apa ni? Ke aku yang kena tipu. Aku baran gila ah, terus aku sms si betina sial tu. Aku ingat lagi kandungan sms yang aku hantar,berbunyi camni ah:

" What the fuck is this?Kau tipu aku sial! Kau cakap kau pernah bertunang dan putus!Pejadah tiba-tiba ada jantan call aku cakap dia tunang kau?! And how did that fucktard get my number?Kau bagi kat dia yeah?" Macam nak tercabut button phone aku tekan.

Reply si sundal jalang tu:

"Sorry, aku ingat bila aku cakap aku takde dara, kau akan jauhkan diri dari aku.Sebenarnya kitorang tak putus tunang pun, aku sendiri aje anggap kami putus.Kau tau je la camne dia selalu seksa aku."

Aku lagi le hangin:

"Pukimak kau, kau menyusahkan semua orang. Sekarang dia dah duk bising-bisang sama aku. Ni pehal dia ada nombor aku?Kau nak laga-lagakan aku ke?!"

Pergh, sakit ati sial. Kena tipu bulat-bulat! Dia cakap nama aku dekat ngan tunang dalam phonebook dia la, pastu dia tersalah hantar la. Eh sial la, aku rasa dia saja nak lagakan aku ngan jantan muka rempit tu (aku pnah tengok muka mamat tak cukup sifat tu), kalau tak takkan sampai brape kali dia 'tersalah sms' kat aku ngan mamat tu. Pulak tu dia ada hati nak cakap "korang jangan la gaduh-gaduh pasal aku". Babi sial,rasa nak tergelak pun ada. Wei,kau ingat kau tu hot sangat ke sampai ada orang bergaduh nak berebut kau. Oh perlu diberitahu la, dia ni memang hodoh,haha. So maybe dia buat camni dia rasa dia hot kot dengan harapan "woh jantan gaduh sebab aku siol!". Then ada la mamat tu call berapa kali lagi duk marah-marah aku, then gebang nak bawak member-member dia nak tibai aku la pelancau. Adoi, bak mai ko sorang la wei tengok sapa last man standing. Alang-alang biar aku pukul betina sial tu sekali.

Aku memang baran gila ah bila menda ni jadi. How could she did this to me. Selama ni dia menipu la eh? Hape aku buang masa ngan dia?Fucking hell! Di pendekkan cerita, aku ambil tindakan menjauhkan diri dari dia. Aku delete dari YM, aku delete dia dari page social networking aku and even ke tahap tukar nombor phone aku. Tapi si sundal ni mana reti malu, dia duk add aku kat YM lagi, duk anta message kat profile aku lagi. Semua end up kena maki ngan aku bertalu-talu dan aku delete lepas tu. Kadang-kadang aku saja maki for fun. Buat apa aku hormat penipu macam dia.Ada aku kisah?

For quite some time, hidup aku aman.Seaman gila babi tahap lagi hebat dari kau praktis yoga. Then few days lepas, aku dapat message dari dia kat profile:

"Asyik teringatkan kau lately"

Pi mampus, aku delete message tu.

Then dapat email lak, siap tinggalkan nombor phone.Ngan harapan aku contact balik. Ingat aku desperate ke apa?Pergi mati.Ingat selesai macam tu aje. Then masa aku duk lepak dengan member aku, phone aku berbunyi. A misscall. Aku ingat si Amoi yang aku sangat rindui. Aku call ah, sebab nombor tu aku tak kenal. Fuck. It was a bad mistake. Si sundal tu rupanya.

"Helo sapa ni?"
"Remember me?"
"Sapa ah?Aku tak kenal"
"***** la."
"Kau nak apa?Mana kau dapat nombor aku ni?"
"Ada la.Apa khabar?"

Pukimak betul.Sial. Memang betul-betul sialan. Stalker motherfucker!Hidup aku dah tak tenang balik ah!Then dia mula la sms nak berbaik pe lancau la,mintak maaf la. Semua aku balas dengan makian. Nak kemaafan? Nah amik la,aku maafkan tapi berambus dari hidup aku. Taaaaaaak, dia duk kata aku kejam la,hati batu la pelancau. Pastu dia guna nama mak dia plak:

"Apa aku nak cakap kat mak aku yang selalu tanya pasal kau?"
"Ada aku kisah?Cakap ajelah aku dah tadak.Peduli plak aku."

Dan sejak tu la tak berenti dia duk kacau.Apa buat abis kredit aku ah layan.Pi mampus. Tadi masa kerja pun dia call la miscall la anta sms la. Babi lah sundal ni.Pastu nak main psiko ngan aku plak.

"Kau nak aku mati sangat ke?Sampai hati kau. Dah la orang-orang kat sini makan orang."

Lame excuse missy.

"Baguslah.Biar kau mampus. aku tak peduli pun"

Apa kau nak dari aku?Pergi jauh-jauh. Penipu macam kau tak layak dapat perhatian. Tak layak dapat perhatian dari aku!Yang layak hanya si tunang bodoh kau yang gila pussy kau tu!Kau gersang pergi la kangkang depan dia, kau hulur bontot pun tadahal la. Ingat ah, aku pendendam.Sekali kau tipu,sekali tu jugak aku takkan percaya sampai bila-bila. Dan lagi buat aku sakit hati ialah perangai si jantan bengap tu. Kau insecure sangat pehal?Ingat aku hadap sangat ke ngan betina gatal kau tu?


Dah,aku harap kau, si sundal dan kau, si jantan bangang, mampus bersama-sama. Baru true love. Bodoh. pasni kalau kena kacau lagi,aku kena tukar nombor jawabnya.Bodoh!

9 comments:

The Rhymeweaver said...

orang kalau dah dapat, dibuang-buang, kalau dah hilang baru dikejar-kejar. agaknya minah tuh dah putus tunang for real pastu baru terhegeh2 kat ko balik. chill bro, weirdos abound.

Na said...

aku nak gelak gile dowh baca blog ko. kikiki

The A said...

rhymeweaver:

kalau dia dah putus tunang pun,ingat aku nak kat dia ke?freako!apa ingat aku ni tempat nak hilangkan rasa gersang ke?eh,emo sial ayat aku.bwahaha~bottom line is, pergi mati la wei.aku dah cakap elok-elok tak nak dengar.ni memang mintak kena maki aje lah.mampus la nak cakap aku kejam ke apa kannn~

Na:

Hey Na. thanks for dropping by. aku just membebel pasal hidup aku yang tak best ni.haha.

Nirrajim said...

perempuan bila menderita penyakit sundal cam tu la.

sudnal sampai ke mati. Haha..

The A said...

aduh,aku tatau ah apa dia nak.tak tenang ah hidup aku.aku report polis kang.lololol.

[NaBiaH] said...

wahahaha.....nasib ko sama la mcm bf aku...kambing betina btol...aku nak je maki kan...tp bf aku x kasi marah lebih2...pasal dia ade strategi baik...hahaha...bf aku ckp nak suruh aku sendiri hulur kat kawin kt betina tu sambil hadiahkan senyuman paling manis n pelukan paling mesra kat bf aku...wakakakaka...g mampos betina2 gatal sekalian!!!

The A said...

haha.kang dia buat kecoh kat kenduri kawin ko tak ke haru?

saya bibah said...

sangapnye peyundal tu bro...hahha

The A said...

well,maybe dia takde menda lain nak buat dalam hidup.who knows.

Related Posts with Thumbnails