A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Friday, November 21, 2008

Trust, honesty, promise & patience

Trust, is essential. Trust is something you need to earn. When you betray the trust, what else do you have to prove?

Honesty, is the basic of everything.

Some people say, promises are meant to be broken.

Patience is virtue. But how many people really think worth of being patience, especially on something that is uncertain?

These days, beberapa perkataan ni sering bermain kat kepala aku:

a. Trust
b. Promise
c. Honesty
d. Patience

Aku personally rasa, aku perlu mendalami betul-betul maksud perkataan di atas.

Dan aku rasa aku sering hilang pertimbangan dalam membuat keputusan dan pilihan.

p/s: Suddenly aku rasa nak salahkan seseorang pasal peristiwa yang berlaku ni. Boleh tak?Celaka kau, aku terlalu ikut cakap kau! Aku hilang pertimbangan, pasal nasihat membabi buta kau. Salah aku gak, yang pi menonong ikut cakap kau pesal?Ahhh.Heh, emo pulak aih.

p/s: p/s: baik aku tido lah.lol.

2 comments:

The Rhymeweaver said...

tido tu nikmatun dunya dow serius

The A said...

dah penat tido le.memang nikmat dunia ah.heh.

Related Posts with Thumbnails