A: An Autopsy

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Adman by day, music writer by night. Closet metalhead on weekends. You may find me weird, but that's just probably you.

I quit smoking and proud of it

Tuesday, June 16, 2009

Non stop high eeek eeek eeeek eeeek!

Hari ni gua memang hyper gila sebab kena sugar rush. Terima kasih dekat Dee @ cik Na @ entah apa nama lagi gua selalu panggil dia. By that gua mean in a good way okay okay. Tadi siang gua jumpa Dee kat Pavilion dan menuntut pie idaman gua. Hihi. Best ooo! Sumpah gua makan sorang tak abis. Besar siut. Tengok sendiri aaa.


Kalau tak percaya besar mana, mari gua letak perbandingan dengan si pembuat pie dengan pie strawberrynya.


Gua memang tak larat nak makan sorang-sorang sampai habis. Btw apasal lu macam dah kurus ah Dee? Anyway gua memang dig pie lu ahh. Bagi gua pie lu memang okay, cuma gua rasa base tu kasi tebal la sikit. Tapi lu cakap biskut tu dah habis kan sebab tu cam tak tebal kan kan? Other than that okay saja. Memang high la siot bila gua balik tadi. Muahaha. Terima kasih jugak coklat Hersheys tu. Huahaha high lagik.

Nothing much happened, gua just catch up stories dengan Dee sambil jalan-jalan. Sebenarnya gua expect Azim datang join sekali tapi ntah apasal la mamat tuh tak datang. Frust jugak. Sempat jugak gua send Dee few songs dari live album Eluveitie, since gua tak dapat nak burnkan cd gua bluetooth aje ah (siot dah pandai dah guna menda2 camni, dulu haram bluetooth pun tatau amenda haha). Selain tu tujuan gua lepak hari ni adalah untuk hantar menda ni kat si pie maker.


Gua harap tak besar sangat untuk lu eh eh. Lagi satu tak payah nak takut-takutkan atok lu dengan tee nih. Takde yang horror pun. Lain la kalau cam tee Impiety gua tu muahaha.

Much appreciation ah Dee. Lepas ni buleh lepak lagi hoho. Ok ok ok?

12 comments:

Anfaal Dhiyana said...

Haha.tu aa.biskut tak cukup aa plak.slack gile aa.chissss!!!!!
tak pa nanti aku perfect kan lagi.isk. :S

haha.thanks untuk tshirt tu.aku nak takutkan atok aku,pi jalan kat kawasan kampung aku malam2 sorang2.haha.eh eh.corak2 tu glow in the dark tak??lol

::Fariz Kongz:: said...

*drooling*

Anfaal Dhiyana said...

aku yang tanda funny tu sebab aku rasa tang ayat pasai atok aku yang memang aku konon nak buat tu sangat la lawak.

The A said...

amboi,sampai 2 kali komen! dia tak glow in the dark la, nak kasi glow letak la fluorescent,kalau jadi gua nak buat gak ah haha!

aha kong!dah cuti kan?jom santai cafe!tak payah nak drool la wei.haha.

Anfaal Dhiyana said...

ye aaa.kang ko pelik plak sapa dok tick funny situh kan.haha. XD

fluorescent apa lampu ka?haha ;p

The A said...

btul gak kan.sebelum ni sapa yang tick funny kat entry gua ah?uhuh?uhuh?

fluorescent punya gel ada kot.guarasa la.

Anfaal Dhiyana said...

Ada meh?haha.satu hal plak la kan nak gel baju tu.isk.baik aku biar je cam tu.haha.aku glow muka aku in the dark je.haha.

The A said...

check out Aborym.diorang pakai neon make up dengan neon accessories.wicked bai.atok lu pun terkujat la tengok lol.

Anfaal Dhiyana said...

wow.mekap glow in the dark!i like~ haha......... >:)

menatang accessories tu mana nak carik plak.adeh.pulak nak hias muka aku.dah la mekap pun tareti pakai.haha

The A said...

eh lu tak reti pakai mekap ke?camne nak mintak keja secretary ni lol!

The Rhymeweaver said...

sedap tuu pie. ko masih berblogging? kata dah start kerja?

The A said...

aku buat keja2 sambilan dulu ah.next week baru start betul2 punya.keja malam siut.

Related Posts with Thumbnails